Wil jij ook meer klanten, meer omzet, meer plezier?

Raak-t professionals als ambitie coach

Soms ontmoet ik professionals die (vrijwillig of niet) geen baan hebben, maar zo ervaren zijn en zoveel “gedaan” hebben dat het moeilijk voor hen is om een duidelijke en herkenbare focus aan te brengen.

In deze tijd is dat echter het allerbelangrijkste geworden. Anders beland je onderop de stapel sollicitatiebrieven, en dat wil je toch niet?

Graag zet ik mijn ruime ervaring met matchen, begeleiden, trainen en coaching in om samen met jou je droombaan te vinden en te krijgen!

bij professionalsWat doe ik als jouw coach?

Ik help jou jezelf als merk neer te zetten vanuit het model hiernaast.
Wanneer je niet duidelijk zichtbaar bent in de huidige markt zal niemand je vinden, laat staan opzoeken.
Een sterke merk is daarom gigantisch belangrijk voor jouw succes. Helemaal omdat het aanbod van beschikbare kandidaten in eerste instantie vaak sterk op elkaar lijkten.

Jij wordt het merk

Bij Personal Branding beschouw je jezelf als een merk. Vanuit deze gedachte kijk je gericht naar jezelf, je ambities en de (marketing)strategie waarmee je jouw doelen wilt bereiken. Het is daarbij van belang je te onderscheiden van anderen en dit ook uit te dragen.
Jouw ambitie, passie en unieke kwaliteiten zorgen voor dit onderscheid. Autenthiek zijn is daarbij van groot belang.

In 3 gesprekken van 2 uur heb jij zicht op jouw onderscheidend vermogen, waardoor jij je kansen op een baan verdubbeld. Deze investering in je loopbaan kost je 495,00 euro.