Wil jij ook meer klanten, meer omzet, meer plezier?

Over Belinda

hedgehogconceptThe secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new
Socrates

Some people dream of success, others make it happen

Als gedreven onderneemster met een nieuwsgierige blik en sprankelende energie geef ik advies, trainingen en workshops en coach ik jou om het beste uit jezelf of je bedrijf te halen. Ik ben zeer gepassioneerd en gedreven in mijn rol als sidekick, trainer en spreker. Sinds 2004 ben ik zelfstandig ondernemer en adviseer en train ik zzp’ers, het mkb en professionals op het gebied van het hedgehog-concept.

 

De juiste kennis en ervaring om jou succesvol te maken

Ik beschik over meer dan 25 jaar directie- en managementervaring. Ik werk al jaren als loopbaancoach en weet wat het is om als zzp’er een bedrijf te starten. Ik heb een interim-managementbureau gehad waarin ik interim-managers bemiddelde op directie- en managementniveau. Toen bleek al dat 20% van de interim-managers 80% van de opdrachten doet. Doordat ik niet alleen interim-managers (zzp’ers veelal) bemiddelde, maar ook inhoudelijk voor en tijdens hun opdracht begeleidde, bleek dat velen van hen niet wisten waar hun kracht, talent en onderscheidend vermogen lagen. Als regiodirecteur van de SNS bank heb ik heel veel mkb-bedrijven geadviseerd op het gebied van ondernemen, finance en HR.Verder heb ik diverse projecten gedaan als HR-adviseur en verandermanager. Ik weet dus als geen ander dat wat ik doe moet leiden tot rendementsverbetering.

Meer weten over Belinda?

_GKW5915   kenmerken Belinda

Volg mij dan op :

linkedin   twitter

Of neem vrijblijvend contact met me op via belinda@raak-t.nl of tel. 06 – 41 33 89 11 Dan drinken we een kop koffie en kijken we samen hoe we jóuw krachten kunnen gebruiken om een topper van jezelf en/of je bedrijf te maken.

Naam Belinda