Wil jij ook meer klanten, meer omzet, meer plezier?

Diensten

ondernemers opbloeienVoor zp’ers

Ben jij een startende dienstverlener, coach, adviseur, therapeut of trainer en wil jij van jouw bedrijf een succes maken? Of ben je reeds gestart en ben je al minimaal een jaar ondernemer, maar het lukt jou niet om een succesvol bedrijf neer te zetten met de allerleukste klanten en een mooie omzet? Daar gaan we wat aan doen!

 

Mijn dienstverlening voor zp’ers bestaat uit:

 

sidekickVoor het mkb

Er zijn vaak genoeg ideeën om jouw bedrijf naar de volgende fase te tillen. Maar, tijd en extra managementcapaciteit ontbreken. Een tijdelijke sparringpartner kan dan de oplossing zijn. Een ‘maatje’, een sidekickmanager die (mee)helpt jouw ambitie versneld om te zetten naar resultaat: omzet, klanten, groei. Vanuit gedegen ervaring in jouw bedrijfstak.

 

Mijn dienstverlening voor het mkb bestaat uit:

 

personal branding professionals1Voor professionals

Soms ontmoet ik professionals die (vrijwillig of niet) geen baan hebben, maar zo ervaren zijn en zoveel “gedaan” hebben dat het moeilijk voor hen is om een duidelijke en herkenbare focus aan te brengen.

In deze tijd is dat echter het allerbelangrijkste geworden. Anders beland je onderop de stapel sollicitatiebrieven, en dat wil je toch niet?

Graag zet ik mijn ruime ervaring met matchen, begeleiden, trainen en coaching in om samen met jou je droombaan te vinden en te krijgen!

Mijn dienstverlening voor professionals bestaat dan ook uit: